Konsert

Lokal tid: 23:00

Jaa da er det første skoledag allerede imrg! Eller har jo faktisk ventet på dette en god stund nå. Gleder meg masse til å se hvordan fagene mine er, møte masse nye mennesker og å få nye venner. Har lagt frem alt jeg må ha med meg på første skoledag, slenger med et lite bilde av det under her også. Skal ta bilder med cross country laget imrg rett etter skolen og rett før trening. Det er trening hver eneste dag så forhåpentligvis blir jeg jo flink til å løpe da. Hadde med meg Julia på trening i dag og vi ble enige om at det var helt forferdelig. Det var så ekstremt varmt og vi løper jo ute i solen hele tiden. Sjekket gradene når vi kom hjem til Julia og da var det 38 grader ute. Det burde være ulovlig å trene under sånne forhold synes nå jeg. Vet ikke om cross country er noe jeg klarer å fortsette med om temperaturen ikke blir litt lavere. Da får jeg heller begynne på en innendørsaktivitet.

Etter trening ble jeg med hjem til Julia, vi spiste middag etter at vi hadde dusjet og ordnet oss fordi vi skulle på konsert! Bare en liten gratis konsert, men det var veldig god stemning der og stedet var kult!

Har prøvd å finne ut hva jeg skal ha på meg imrg men kommer ikke frem til noen ting. Er litt kjedelig med dresscode, ingen topper som viser skuldre, utringing eller et dårlig budskap. Er redd for å gå med for kort shorts også. Tror jeg kjører safe imrg.

Oppdaterer dere imrg om hvordan første skoledag var!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits