Første skoledag

Kom meg meget greit gjennom aller første skoledag på amerikansk high school! Rektor holdt opp en plakat, de hadde ballonger og rød løper når vi kom dit på morningen, søtt. Jeg og Julia har nesten alle fagene sammen så det er veldig hyggelig å ha noen å løpe rundt i gangene med. Skolen har nettopp fått inn ett nytt system om at dørene skal låses når klokken ringer. Alle som ikke er i klasserommet innen det ringer blir låst ute på gangen og må på kontoret for å få noen andre til å låse opp klasserommet for deg. Læreren har nemlig ikke lov. Kom heldigvis ikke for sent til noen timer, så slapp den kleine situasjonen der. Skal lage et eget innlegg om skolen, timeplanen min og generelt hvordan en skoledag her nede går for seg.

Dagen i dag bestod egentlig bare av å møte lærere, lære regler og å finne frem til alle klasserom. Virker som at alle lærerne mine er veldig bra! Er spesielt fornøyd med læreren jeg har i psykologi, så jeg gleder meg masse til å se hvordan timene hans er!

De fleste seniors drar ut når det er lunsj, nesten alle her har jo førerkort og egen bil så da drar de på "restaurant" for å spise. Aka kfc, Mac Donalds, Freddys etc. Så jeg og Julia var vel nesten de eneste i kantinen som var over 15 år, hehe, jaja de hadde hvertfall en stor kantine med helt ok mat. Mat er så billig her at det kan bli farlig. Jeg elsker jo mat, men heldigvis så er jeg mer glad i hjemmelagde middagsretter enn fast food og godteri. Har gått på et par smell allerede når det gjelder å bestille mat på restaurant, ender alltid opp med for mye ost.

Hadde cross country practice etter skolen i dag, men skulle ta teambilde først. Kan vise dere resultatet med én gang jeg får det, har hørt at bildet skal i avisen også faktisk. Denne gangen løp vi faktisk inne, og da mener jeg i gangen. Løp rundt skolen 6 ganger også var vi ferdig. Treningen er veldig forskjellig fra gang til gang, i dag var det jo ikke ille. Det regnet i dag så tror egentlig bare at treneren ikke ville stå ute mens hun ventet på oss.

Skjedde faktisk en artig liten ting mens vi trente i dag. Jeg og Julia løp sammen og hver runde løp vi forbi noen gutter fra fotballaget. De prøvde å prate med oss flere ganger mens vi løp forbi og en gang ropte en av de etter oss og sa at han gjerne ville bli kjent med oss. Etter trening kom en yngre gutt bort til oss med en lapp. På lappen var navnet og nummeret til gutten som hadde ropt etter oss + et lite hjerte bak. Hahaha, var en ganske spesiell hendelse siden noe sånt aldri hadde skjedd om vi var i Norge.

Guttene spurte om vi ville se på de mens de trente så vi så vel på de i rundt 10-15 min før jeg ble hentet av Larry og Arlene. Vi bestilte pizza som var kjempe god, og resten av kvelden har vi kun sett på OL. Virker som at alle er ganske slitne i dag, Arlene la seg for en time siden, Larry sover i stolen, Ryan har slappet av på rommet siden middag og jeg skal legge meg rett etter jeg har publisert dette. I morgen kommer Tine (en venn fra velkomstdagene) og da skal vi shoppe litt, bare noe småtteri til skolen og litt mat. Tror det blir veldig koselig!

Dette ble ganske langt ser jeg, men var tross alt første skoledag.

Må dessverre innrømme at alle fikk denne t-skjorten men kun for bilde.

Én kommentar

Sofie Caroline Nilsen

20.08.2016 kl.17:07

Så spennende :) masse lykke til!

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits