It's the weekend

Endelig helg! Neida, joda. Har jo kun gått én dag på skolen så merket ikke store forskjellen fra greie til helg, men en ting er jo at jeg har fri fra cross country woho. Det er virkelig noe av det mest slitsomme. Jeg er virkelig ingen fan av å trene i varmen, så styrkeøvelser, intervaller og løpeturer er nok ikke helt min greie. Uansett så er det viktig å holde seg i form og jeg får mange venner ved å gå på det:)

Tilbake til dagen i dag! Våknet relativt tidlig, spiste frokost med Ryan og koste med kattene ute. Begynner vel egentlig å bli en daglig rutine. Julia kom til oss før vi ble plukket opp av Tine, hennes amerikanske vertssøster, hennes italienske vertssøster og en venn. Bilen var altså fylt op med folk før vi dro på shopping! Har vært innom en butikk som heter pacsun X antall ganger nå så svir litt i lommeboken. Nå skal det også sier at det er den beste butikken på kjøpesenteret her og at de skal legge ned nå, så det gjelder å utnytte det mens man kan. En annen fordel er jo at det er 80% på hele butikken siden de skal bli kvitt alt, derfor svir det ikke så mye i lommeboken likevel.

Videre dro vi på walmart for å handle inn litt skolegreier + chips.

Vi møtte en annen utvekslingselev fra Spania fordi vi hadde avtalt å spise middag sammen med henne. Vi dro på en veldig fin restaurant som serverte god biff for en billig penge. Spiste én stor bakt potet, maiskolbe, perfekt stekt biff, vann og brød til $10 så var veldig fornøyd med det! Men så bestilte jeg jo også den minste og billigste retten da.

Restauranten var virkelig preget av Texas stil med masse pynt på veggene, jukebox og en gang i timen måtte alle reise seg for å danse. Var utrolig artig!

Julia ble med meg hjem så spiste vi chips sammen<33

I morgen skal jeg stå opp tidlig fordi vi skal i kirken så sier natta for denne gang!

En annen morsom ting var at man kunne "plukke" peanøtter, man knakk skallet, spiste nøtten også kastet man restene på gulvet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits