Kirken på søndager

Som overskriften sier så går vi altså i kirken hver søndag! Dette er ikke noe jeg må være med på, men vi spiser frokost på et hyggelig sted etterpå så jeg synes det er koselig å være med! Må ærlig innrømme at kirken ikke er helt for meg, de sier mye fint men jeg klarer ikke å synge en eneste sang. Alt går for lyst for meg dessverre, men jeg prøver meg likevel. I dag spiste vi frokost etter kirken på et sted som er for krigsveteraner. Da spiser vi sammen med vennene til Arlene og Larry noe som er veldig koselig! Dro en snartur innom butikken før vi dro hjem igjen. Lille pusen hadde nemlig fått en infeksjon på øyet så måtte kjøpe noe rensemiddel til den. Etter en liten sveip med varmt vann og rensemiddel på en klut så var alt bra igjen og lille pus kan åpne øyet sitt.

Julia kom innom og spiste middag her sammen med oss før vi tok en løpetur sammen. Har jo pause fra cross country i helgen men vi trenger virkelig å trene oss opp haha. Var uansett deilig temperatur for å trene i dag så hvorfor ikke? Arlene bakte kake i dag også så var ok lurt at jeg tok den ekstra løpeturen! Trives veldig godt sammen med Julia så derfor blir det mye om henne på bloggen her:))

Har forresten helt glemt å fortelle dere om en bruker på snapchat som jeg deler med 5 andre jenter fra Drøbak som også er på utveksling! Tror den er veldig morsom for dere å følge med på!

"Jenteneistatene" heter den

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits