Pep rally!!

Holdte nesten på å glemme dere i dag gitt! Har vel ikke stort å fortelle, men i dag var jo faktisk en spesiell dag. Skolen arrangerte pep rally. Her introduseres alle høstsportene, cheerleading teamet og cheerdanserne. Skikkelig school spirit med skolesanger, dansenummer, konkurranser osv. Her heier aller sammen på hverandre, hyler og skriker så jeg fortsatt er ør i hodet. Hadde trening rett etter skolen som betyr rett før pep rally som igjen betyr at jeg er ganske så sliten nå. Det var den mest grusomme treningsøkten vi har hatt hittil. Først en kort oppvarmingsrunde og tøying før vi løp et lite stykke for å finne en gressplen. Har hadde vi først styrkeøvelser og løping i par, etter det hadde vi tre raske løp rundt banen som virkelig var helt grusomt. Også løpe tilbake igjen selvfølgelig. Gjennom hele treningen tenkte jeg virkelig bare på at dette ikke er sporten for meg, at jeg ville slutte, hvilke andre sporter jeg heller kunne prøve osv, men jeg skal virkelig fortsette så lenge jeg klarer!!

Tok dessverre nesten ingen bilder fra pep rally, men ligger en liten videosnutt og noen bilder ute på "jenteneistatene" på Snapchat;)

Hadde lekser i dag også som jeg så vidt rakk å gjøre. Her nede har de et helt annet skolesystem, ingen fysiske bøker, alt er på en chrome book (PC) som vi får beholde hele semesteret, timeplan, lekser og beskjeder kommer også på nettsiden. Alt er elektronisk!! Sliter altså en del med dette, men håper lærerne har forståelse for at jeg er ny OG fra Norge.

Eneste planen for imrg er skole, trening, middag og lekser. Ellers får vi vel bare vente å se hva dage bringer!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits