To på rad

Min søte lillebror sendte meg en melding i dag og lurte på hvorfor jeg ikke hadde skrevet noe på bloggen! Jeg er ikke hjemme fra skolen og trening før rundt 6, da spiser vi middag sammen rundt halv 7. Har allerede fått lekser også, men det meste er ganske lett så bruker ikke så mye tid på det heldigvis. Skjedde ikke så mye annet i går for uten om at jeg hadde en helt grusom treningsøkt med crosscountry. Var 33 grader og intervaller i solsteken, spør meg selv hver gang hvorfor jeg egentlig driver med det. Prøvde å se om man kunne bytte til golf men treneren sa det allerede var fullt.. Skal mest sannsynlig hjelpe til i musikalen på et eller annet vis da:)) Treningen i dag var ikke like ille heldigvis, men var mye kjøligere i dag også.

Ble plukket opp av noen søte jenter rett etter skolen, så de kjørte oss rundt og fikk oss til å hilse på alle vennene deres! Var utrolig hyggelig så nå føler jeg at jeg kjenner noen fler her. Har hvertfall fått en del nye følgere på instagram og venner på snapchat haha. Familiemiddag ble utsatt til i morgen, men da skal vi visst på et veldig godt pizzasted! Så det blir sikkert veldig hyggelig!

Forrige innlegget skulle forresten vært postet for to dager siden men noen ganger funker ikke nettet her så bra:/ Trodde jeg hadde fått postet det men tydeligvis ikke, jaja da har dere jo mer å lese på nå hvertfall!

Tok ingen bilder i dag eller i går så slenger med litt tilfeldig! Første bildet er fra jeg og Julia var på konsert, neste er en leilighet i NY og siste er når jeg sa hade til familien på flyplassen❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits