Volunteer at the state fair

Heihei alle sammen! 

Lurte på om overskriften burde være volunteer at the state fair, eller volunteer and the state fair. I går jobbet jeg nemlig som frivillig på The state fair marathon sammen med Julia. Det var faktisk ganske gøy og tiden fløy jo avgårde. Det eneste vi skulle gjøre var å heie på alle som løp, del ut energidrikk, appelsin, gel og vann selvfølgelig! I tillegg til å rydde opp alle plastkoppene og emballasjen som de måtte kaste fra seg igjen. Var kun jeg og Julia som jobbet der sammen med flere voksne, men de var veldig hyggelige og vi fikk fortalt dem litt om både Norge og Sverige. Er jo veldig mange her i Nebraska som har forfedre fra Norden så de synes det er veldig spennende å få høre om hvordan det står til der oppe.

Etter å ha jobbet gikk vi faktisk hjem. Det var det ganske mange som stusset over, var til og med en polititmann som ropte etter oss for å høre om alt var ok og at vi ikke hadde rotet oss bort. Så da ser dere jo hvor sjeldent man faktisk går til steder, absolutt alle kjører bil uansett avstand. Vi kom oss trygt hjem og slappet av litt før vi dro til The state fair. Nebraska state fair er faktisk den største i hele USA så det er jo ganske artig at den er her i Grand Island.  Vi hadde gratisbilletter siden vi hadde jobbet som frivillig, men ellers koster det mellom 10 og 12 dollar for å komme inn på området. I går så vi kun på skolens volleyball team spille kamp. Har fått ganske god kontakt med fler av jentene på laget og de er kjempe hyggelige! En gutt som heter Will og en jente som heter Alexa plukket oss opp og tok oss med til en kompis av dem. De hadde bonfire og vi var vel sikkert 15 personer der til sammen. Kjempe koselig!! Alle jentene som var der er kjempe søte, har utvekslet mobilnummer, instagram og snapchat med så mange mennesker nå så er hvertfall ikke redd for å ikke ha noen venner! 

I dag har Train konsert her i byen så jeg og Julia er veldig gira på å dra dit samme med de andre jentene. Konserten starter klokken 8 og vet ikke når den ender så spørs om jeg får lov til å dra. Krysser fingrene!!

Her kommer et stort bildedryss fra kvelden!

 

Én kommentar

Helene Viktoria

29.08.2016 kl.10:54

Ser ut som om dagen har vært bra, men du sier noe der, bare man bor 300 meter unna butikken for eksempel, så tar man bilen.. men bra dere gikk, selv om folk fikk sjokk ;)

Ha en super dag borte i statene :)

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits