Første måneden i USA!

Hei alle sammen!

Når dere leser dette så har jeg vært her i en måned allerede! Synes faktisk det har gått veldig fort. Har selvfølgelig hatt en god del oppturer og nedturer, men akkurat nå har jeg det veldig veldig bra! Har fått en haug med venner og jeg er så utrolig takknemlig. Jeg tror jeg har kommet inn i riktig miljø! Alle vennene mine er enten på volleyball eller tennis laget, eller så er de cheerleadere. Er ikke noe problem å ha noe å gjøre om dagen hvertfall! Alle vil finne på noe hele tiden! Pluss at vi har utrolig mye lekser... Får også vite om prøver kun dagen før, og læreren sender ut øveskjema klokken 9 på kvelden... Har hvertfall funnet ut at jeg er veldig dårlig i psykologi, skjønner ingen av spørsmålene vi får på prøvene, så spennende å se hvordan det går. American history går veldig greit da, så det er nok favorittfaget hittil. I tillegg til 3D art kanskje?

De siste dagene har vært veldig veldig bra. På torsdagen skulle jentene spille volleyballkamp og jeg kom selvfølgelig for å se på! Er skikkelig school spirit selv på volleyballkamp så det er veldig artig! Alle ville ta bilde med meg og Julia etter kampen så det var jo også ganske morsomt. En av cheerleaderne som heter Ashley inviterte oss hjem til henne for å overnatte. Møtte mormoren hennes også og hun er faktisk norsk! De kaller det hvertfall å være norsk, begge besteforeldrene hennes var nemlig fra Norge! Ganske artig. Vi tapte dessverre kampen men hadde det gøy uansett! Etter kampen dro vi på the fair. Her smakte jeg fried oreos for første gang. Dere tenker vel det samme som meg når jeg hørte det for første gang ja. Frityrstekte oreos? Hvor sært er vel ikke det? Men her er jo absolutt alt frityrstekt så det er jo ikke så rart akkurat. Eller jo det er det.. Men det var faktisk godt! Det holdt med tre da, fordi det var alt for søtt.

Ellers gjorde vi ikke noe annet enn å kjøre karuseller hele kvelden. Altså jeg elsker det jo så jeg skriker jo høyest av alle, så resten av amerikanerne ler jo bare av meg isteden for å nyte turen like mye som jeg selv gjør. Kjørte en liten tur innom Reagan (en jente på volleyball laget), Kaylee var der også (en til på volleyball laget). De skulle egentlig også overnatte, men de fant ut at de hadde volleyball trening klokken 6 dagen etter så de stod over.

På fredagen hadde vi fri fra skolen! Sov faktisk til klokken 11 og det har jeg ikke gjort på over en måned. Spiste kanelboller til frokost, fordi det er jo helt normalt her nede. Ashley bor ved en innsjø og det er sinnsykt fint! Ser ut som hun bor på stranda. Ashley måtte dra klokken 2 fordi hun skulle heie på fotballgutta som skulle spille kamp et sted som er 2 timer unna her vi bor, men før hun dro svippet hun oss av på kjøpesenteret. Her fikk jeg selvfølgelig svidd av litt penger hehe. Fikk kjøpt et par nye gensere som jeg trengte, skolesekk, litt undertøy og ny mobillader. Når jeg kom hjem fikk jeg også endelig bestilt meg polaroid printer fra walmart! Så den ligger i postkassen om en uke!

I morgen skal jeg mest sannsynlig på the fair samen med familien så det blir veldig koselig! Kommer nok til å møte en del av jentene der også og kanskje Henri og hans familie. (Annen utvekslingsstudent fra Tyskland). Ellers håper jeg det blir en ganske rolig dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits