Lake day - Labor day

Fy søren så fint!! Det er ikke akkurat bilder som dette som kommer opp om du googler Grand Island?? Blir stadig overrasket over hvor fint det faktisk er her. Er mange stygge steder her altså men utrolig mange fine også! Akkurat her hvor Ashley bor er det kun digre hus med egen "strand". Skal ta bilder av husene neste gang jeg er der fordi de er helt enorme.

Lake day! I dag hadde vi fri fra skolen siden det var Labor day. Var mellom 30-35 grader i dag så bestemte oss for å kjøre litt båt og litt tubing. Storesøsteren til Ashley var her også og hadde noen venner på besøk. Møtte kjæresten til Ashley for første gang også. Alle sammen var veldig hyggelige, som alle andre mennesker jeg har møtt her nede hittil:) Kaylee plukket meg opp hos Ashley fordi foreldrene hennes hadde invitert meg over på middag. Spiste fajitas som var super gode. Pratet en del med foreldrene hennes og storebroren før vi dro en tur bort til bestemoren hennes! Super søt dame med verdens søteste valp. Det skal bli en stor hund så skal bli artig å se den vokse opp.

Ble kjørt hjem så jeg var hjemme rundt halv ti. Trodde jeg skulle rekke å gjøre alle leksene mine men neida. Har så mye lekser hver eneste dag noe som jeg absolutt ikke er vandt med hjemmefra. Tror ikke det hjelper å ha lekser heller fordi jeg gjør det ikke riktig. Fungerer nok bra om man setter seg ned og virkelig leser gjennom stoffet før du svarer på spørsmål osv, men siden vi får så mye rekker man virkelig ikke å gjøre det på den måten. Så da blir det til at man raser gjennom alt sammen, leser kun stikkord, googler litt, gjetter litt, halvferdig osv. Så blir egentlig bare ekstra stress i hverdagen. Vel vel jeg prøver så godt jeg kan hvertfall. Hadde over 200 spørsmål jeg måtte svare på til spansken så det er det jeg har holdt på med etter at jeg kom hjem.

Tror ikke verken jeg eller familien har noen planer i morgen men tror jeg og Kaylee skal på kino denne uken:) Ellers så tror jeg at vi skal til Lincoln snart for å se på kjoler til homecomimg! Vi har homecomimg den 1 oktober så det er ikke lenge til!

Har blitt syk (tett i nesa og vondt i halsen) så skal prøve å sove det av meg, natti natt

Her er noen bilder fra dagen min!

Én kommentar

Helene Viktoria

06.09.2016 kl.10:20

masse god bedring <3

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits