Lenge siden sist!

Lenge siden sist! Tiden flyr, trodde virkelig ikke det var så lenge siden jeg hadde oppdatert. Uansett så holder både Julia og jeg på å lage en video som vi hadde tenkt til å poste! Kjenner jeg oss begge rett tror jeg nok det kan ta sin tid også, men forhåpentligvis kommer det etterhvert!

Har ikke skjedd så mye de siste ukene, har jo vanlige skoledager også finner vi på litt i helgene. Sist helg var det fotballkamp på fredagen! Denne gangen var det veldig morsomt! Føler jeg kjenner alle bedre en hva jeg gjorde før så føler meg mer komfortabel når jeg skriker og hoier. Alle som kjenner meg vet jo også at jeg er glad i å danse og det får jeg virkelig gjort på disse kampene! Er skikkelig school spirit så bandet spiller musikk, cheerleaderne har hundre hurrarop, alle på tribunen hyler og skriker. Alle tar dette veldig seriøst! Har opplevd å få litt kjeft ett par ganger fordi jeg ikke har vært musestille om noen er skadet. Er som oftest kun en liten krampe, men likevel setter alle seg ned på ett kne og er helt stille. Når spilleren reiser seg opp roper og skriker alle sammen igjen. Noe å bli vandt til det der.

Dro på homecoming shopping på søndagen, men fant dessverre igjenting. Ble likevel en del bilder som jeg kan dele med dere. For min del blir det veldig mye dill dall for en liten dans, tror heller jeg sparer det til prom! Skal tross alt ha to danser til etter homecoming. Winter ball og prom! For noen dager siden fikk jeg også en email om at jeg måtte nominere 3 jenter og 3 gutter som jeg syntes burde blir homecoming King and Queen. Så er det ny avstemning om 1 uke! Vet ikke engang om jeg kjenner 3 senior gutter å stemme på.

I morgen skal jeg inn til byen med Arlene rett etter skolen. Har et virus på macen som har gjort den veldig treig og at jeg får en del pop ups så må få fikset opp i det. Ellers må jeg forberede meg til fredagen, ny hjemmekamp! Man kler seg nemlig ut til hver kamp! Forrige gang var det AMERICAN, denne gangen er det COSTUME NIGHT! Tror jeg skal bli med hjem til Ashley en tur imrg for å se om hun har et kostyme jeg kan få låne! Skal bli flinkere til å oppdatere fremover:)

Nå er forresten tiden inne for å skaffe seg en date til homecoming! Her er to av vennene mine når de ble spurt:)

Det er akkurat som i filmene folksen

Én kommentar

lisarorvik

15.09.2016 kl.14:25

Koselig med en oppdatering, fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits