Downtown

hei igjen!

Akkurat nå er det storm her borte. Har vært minst 10 alarmer her i huset om at det skulle være storm i natt. Det er høye alarmer som man kan høre i hele huset og både radioen og tv-en stopper for å melde om storm hvert femte minutt. Det er absolutt ikke noe å være rett for, kun vanlig uvær, det er masse lynnedslag, men hører ikke noe torden. Det regner og blåser en god del men er i grunn bare koselig. Minner meg om når jeg kan høre regnet som renner fra skråtaket på rommet mitt hjemme i Drøbak:)

I skrivende stund har jeg nettopp gjort med ferdig med dagens lekser. Pleier å få gjort ferdig alle leksene mens jeg er på skolen, men psykologien tar virkelig knekken. Får 40 oppgaver hver eneste dag som blir lagt ut samme dagen. Læreren vår var lei av at alle valgte psykologi fordi det var en "easy A" så i år bestemte han seg nemlig for å gjøre det skikkelig vanskelig, heldige meg.

Familiemiddagen denne uken fant sted i downtown Grand Island. Synes det er veldig kult der! Ganske old fashioned og retro! Spiste på at sted som er drevet av en mann fra Australia. Stedet er dekorert med masse haier, surfebrett, bikinier osv, kult! De serverte super god pizza med reker på.

Tema for footballgame i morgen er dress up. Man kan altså kle seg ut som hva man vil! Tror Julia skal være hvit ballerina og jeg skal være svart. Ashley hadde et Elvis kostyme som Ryan kunne få låne også, men Ryan visste ikke engang hvem Elvis var. Satte på sangene hans uten at han kjente de igjen, han kom til slutt på hvem det var fordi han hadde sett et bilde av han i Disney filmen, Lilo og Stitch. Får satse på at stormen er over i morgen og at det blir varmt nok til å bruke kostymene våre!

Natti natt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits