EF møte

I dag hadde vi nesten 100 mennesker hjemme hos oss! Vertsforeldrene mine jobber jo for EF så de arrangerte ett møte for alle familiene i nærheten. Det kom 36 familier! Jeg og Ryan hadde hjulpet de med å sette opp partytelt, bord og stoler. Alle hadde med seg en middagsrett og en dessert så det var massevis av mat! Fikk sett Hedvig og Tine igjen! Vennene mine fra welcome days i New York så det var veldig hyggelig! Flesteparten av studentene er fra Europa og spesielt Norge, Sverige og Tyskland. Ble derfor mye norsk og svensk i dag, var ikke noe nytt egentlig siden jeg hører Julia prate svensk stadig vekk.

Ny skoleuke i morgen! Starter nytt kapittel i psykologi og har bestemt meg for å ta masse notater, lese i boken, gjøre alle oppgaver og følge med i timen. Dette er det vanskeligste faget mitt men også et fag jeg interesserer meg for. Er ikke så begeistret for måten de lærer bort på. De bruker ikke lærebøker i det hele tatt så jeg måtte spørre læreren om jeg kunne få ha en til å ha hjemme. De bruker sjeldent power point og læreplattformen på nett er svært dårlig. Nå har jeg hvertfall boken hjemme så jeg får lest meg opp litt.

I går spurte vertsfamilien om jeg ville bo hos de hele året og det har jeg lyst til! Har tenkt lenge på om jeg synes det er greit å bo med så gamle mennesker, men jeg har Ryan her som er ett år yngre enn meg, så jeg har blitt storesøster for andre gang. Vi har begge lyst til å bo her. Familien er koselig og huset og tomten er helt fantastisk! GHittil er alt fint så ingen grunn til å gjøre noe med det før noe eventuelt endrer seg.

Er veldig deilig å endelig vite at man skal bo her hele året så man virkelig får bosatt seg! Ved å sette sitt eget preg på rommet feks;) Vertsfamilien har fem soverom og to av disse er nede i kjelleren. Det er her Ryan har rom og det er en liten stue her nede og et lite kjøkken. Vurderer å spørre om å få det andre rommet som er her nede. Det er mindre og man må gå opp for å gå på badet, men det er et rom som det er enklere å sette et eget preg på. Jeg er her nede stort sett uansett siden jeg er med Ryan så hadde vært enklere om tingene mine også var her hehe.

Skjer ikke noe spesielt denne uken tror jeg. Har bestilt litt på nettet så håper det kommer frem snart! Ellers så tror jeg macen min snart er ferdig på service så den kan plukkes opp snart. Bortekamp i Omaha på fredagen så blir nok en rolig fredagskveld på meg her hjemme, deilig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits