Video coming up

Lørdag denne uken har jeg har jeg bodd hos vertsfamilien min i 7 uker! Har filmet noen småklipp i løpet av disse ukene så tenkte at jeg kunne prøve å sette det sammen til en liten videosnutt! Fikk tilbake macen i dag så da kan jeg begynne på prosjektet i morgen!

I dag skjedde det svært lite, en vanlig skoledag og rett hjem etterpå. Noe som var meget hyggelig var jo at Shawn og Ryan var i bilen når vi ble hentet fra skolen. De ble med hjem og da spilte vi altså amerikansk fotball! Første gangen jeg spiller noen sinne. Var veldig veldig gøy men også super slitsomt! Var over 30 grader mens vi spilte så svetten rant. Jeg var på lag med Shawn (yngste) og vi vant! Tror hvertfall at vi vant hehe. Når Larry kjørte de hjem etterpå hadde guttene sagt "Nora can really run!" Løp nemlig fra de alle sammen. Jeg kan være veldig rask men kun på svært korte distanser dessverre. Får begynne å jobbe litt med det så kan jeg kanskje bli bedre?

Neste uke skal jeg på møte med the soccer coatches. Dette er et møte for de som vil spille fotball til våren. Da kommer det nok godt med å kunne løpe fort! Er veldig spent på hvordan nivået er, men jeg har veldig lyst til å prøve å spille for å se om jeg kommer med på laget! Uansett starter det jo ikke før til våren så har jo god tid på meg.

Er usikker på planen for morgendagen. Eneste jeg vet er helt sikkert er at vi skal spise lunsj med Reagan og Ash. Koselig❤❤

blir lite med bilder så får se om jeg får tatt det igjen med en video om ett par dager!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits