Spirit week!

Har vært spirit week på skolen denne uken! Vi har et tema for hver skoledag den uken hvor man skal kle seg etter tema. Noen av temaene som har vært er black out, school pride og neon. Kledde meg i all black på tirsdagen men ellers he jeg ikke kledd meg ut. Det er ikke så mange som gjør det, men synes ikke temaene var så morsomme heller. Andre skoler har bedre temaer som camouflage, costume osv. Tror det hadde vært morsommere!

I morgen er det siste skoledag denne uken, noe som blir sinnsykt deilig. Har hatt veldig mye lekser denne uken så har blitt mange sene kvelder. I tillegg til at det er homecoming og man selvfølgelig trenger litt småtteri her og der. I morgen skal jeg og Reagan på TJ Maxx for å se etter litt billig sminke! TJ Maxx er en slags outlet, de kjøper inn merkevarer, men kun et par eksemplarer av hver ting, og selger det veldig billig. Man kan finne masse fint om man leter! Har gått tom for øyenbrynspennen min, bronzeren og mascaraen. Kjipt å gå tom for alt på én gang i og med at dette er ganske dyrt og vil derfor sprenge budsjettet denne måneden. Heldigvis er det ikke hver måned man har hoco og går tom for sminke!

Har nylig klippet meg også! Ble veldig kort igjen men liker det slik:) Hadde lyst til å ha sunt og friskt hår før homecoming. Ellers hadde vi familiemiddag i går. Arlene og Angie lagde salsa, resultatet ble 24 jars med salsa! Tok bare 4 timer da hehe... I mens lærte Ryan meg å spille biljard, så nå er jeg hekta. Har lært en del mye ting siden jeg kom hit. Amerikansk fotball, baseball, biljard - men holder fortsatt på å lære! Er ikke så flink til å kaste fotballen men jeg har hvertfall løpe når jeg først får den!

I morgen har jeg bodd her i 2 måneder så da er det 8 igjen! Tiden går utrolig fort, begynner allerede å stresse, men vet ikke for hva? Har det koselig her nå og vennene mine er supre❤Og Ryan er jo fantstisk! Vi ler så mye sammen og han får meg til å være aktiv fordi vi faktisk leker i hagen.

I morgen er det homecoming fotballkamp så krysser fingrene for at vi vinner!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits