Homecoming og huskers game!

Begge to på samme dag! Til tross for litt dårlig planlegging ble det altså huskersgame og hoco på samme dag. Storkoste meg uansett:)) Gikk ikke glipp av stort utenom bildene, så derfor litt lite bilder fra homecoming:/ Men mye video fra huskers kampen da, så skal få satt det sammen til en video til neste gang. Jentene som ikke dro på fotball kamp (altså alle utenom meg) begynte å fikse seg allerede klokken 3/4 mens jeg hadde 30 min på meg. Jeg krøllet håret, skiftet og sminket meg, men Ryan var fortsatt ikke klar når jeg var haha. Derfor måtte vi møte gruppen vår på Canes - fast food kylling restaurant. Gruppen vår hadde nemlig blitt enig om at det ville være mye morsommere enn å dra på et fancy utested. Ble kylling på alle mann før vi dro til skolen. De hadde ikke pyntet noe spesielt. Tema var neon lights, så var helt mørkt utenom noen discolys + at alle fikk neon armbånd til å pynte seg med. Dansen varte i 3 timer så etter det dro vi for å spise dessert et annet sted.

I USA er det tydeligvis vanlig å grinde på fest, så det gjorde de altså en god del. Lærerne liker det ikke og det kan jeg godt skjønne for noen tar virkelig helt av og det ser absolutt ikke bra ut... Guttene griper altså tak etter deg, men jeg danset heller med jentene som har kjæreste❤

Skal ikke si jeg var skuffet over hoco men trodde det var ganske mye større enn hva det viste seg å være. Regner med at det skulle være bord og stoler så man kunne sitte ned for å prate, litt snacks og drikke. Og hvertfall MYE bedre musikk! Nå kan jo jeg ganske mange sanger så kunne synge med på en del, men gangman style er ikke innafor:/ Skjønner jo at det må være vanskelig å være DJ på skolearrangementer da i og med at sangene ikke kan handle om sex, alkohol eller drugs og heller ikke ha noen banneord. Vanskelig å finne en sang uten noen av disse tingene i seg for tiden.

DJ'en lurte inn noen slike sanger men flere ble stoppet og han måtte spille en annen sang.

Hadde på meg en meget simpel kjole og enkle sko og sminket meg slik jeg gjør hver dag, men det er sånn jeg trives og føler meg finest. Var også mest praktisk, og spilte veldig liten rolle for min del siden du kun ser kjolen når man tar bilder to timer før selve dansen, og den delen rakk jeg jo ikke være med på engang. Ryan så veldig fin ut i dressen sin og han danset masse hele kvelden! Vi hadde en hyggelig kveld!

Her er også noen bilder fra homecoming fotballkampen på skolen! Vi vant 41-13 eller noe sånt hah. Uansett så vant vi kampen med for margin.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits