Haunted house

Tok oss en liten tur til Omaha i går! Hadde jo fri fra skolen så fikk slappet av ganske lenge, lekt med guttene og dratt til en pumpkin patch! Reece plukket meg opp klokken 4 før vi kjørte til Omaha, tror det tar rundt to timer å kjøre, men med godt selskap og bra musikk så gikk tiden ganske fort. Grunnen til at vi dro til Omaha var for å se på skolelaget spille fotball. Vi vant kampen 41-13 tror jeg, men var så kaldt så klarte ikke å følge helt med. Vekslet mellom å sitte i bilen og å sitte på tribunen. Men vi vant så var jo artig å se på likevel hehe. Kampen var ferdig rundt 10 så etter det kjørte vi i 25 minutter til for å komme til et haunted house.

Jeg hater jo folk som kler seg ut med masker og er i tillegg livredd for spøkelseshus hvor man må gå rundt. Så er stolt av meg selv for at jeg i det hele tatt turte noe som helst. Jeg gikk inn i 2 av 3 spøkelseshus/labyrinter. Det var virkelig grusomt. Det var levende mennesker som jaget deg rundt gjennom husene i trange ganger. Det var veldig mørkt i noen av rommene, så noen steder var det nesten umulig å se noen ting. Mennesker som kravlet rundt på gulvene, løp etter deg, fulgte etter deg og hvisket deg i øret. Det aller verste var slutten på alle labyrintene for da stod det alltid en person med motorsag som gjorde det nesten umulig å komme seg ut. Det var virkelig grusomt.

Pumpkin Patch var litt hyggeligere! Her samler man egentlig bare gresskar som man tar med seg hjem for å skjære ut ansikter og pynte til Halloween utenfor huset. Shawn og Ryan var med! Vertsbror Ryan var også med. Tenk at av alle mulige amerikanske navn han kunne velge mellom så ble det akkurat det samme som barnebarnet til familien han skulle bo hos. Så siden Ryan skal få hete Ryan så tuller vi med at mitt amerikanske navn er Peyton. Ryan sitt virkelig navn er I -Chieh - og navnet han valgte før Ryan var Jerry. Synes Ryan passer han bedre haha. Fikk filmet litt fra Pumpkin Patch så det blir med i oktober videoen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits