Dramatisk hendelse på gården

Mesteparten av forrige uke bodde jeg hos Julia. Vertsforeldrene mine var nemlig på EF møte i Spania. Hverdagen er litt kjedelig om dagen nå som sesongen for høst sportene er over. Ingen volleyballkamper på tirsdager og torsdager og heller ingen fotballkamper å se frem til på fredagene. Heldigvis starter treningen for vintersportene neste uke og har hørt at basketball også er en kul sport å følge med på! Er på en måte det som erstatter "fotballfredag". Har meldt meg på svømming så må få kjøpt meg badedrakt, badehette og svømmebriller i løpet av uken. Har fått høre at svømming skal være ekstremt krevende, men jeg får bare gjøre mitt beste. Vertsbror skal også prøve seg på svømming og to venninner er også på svømmelaget så kjenner hvertfall noen. Jenta som bodde med vertsfamilien min i fjor prøvde også svømming, hun skal visst ha vært veldig nærme å gi opp, men hun holdt ut så satser på at jeg skal klare det samme!

Tilbake til overskriften! Kom hjem fra Julia sånn i halv seks tiden i går og da stod hele familien ute på gårdsplassen. Arlene og Larry skulle ikke komme hjem før rundt klokken 10 på kvelden så jeg ble jo veldig overrasket for å se både barna og barnebarna deres der. Tydeligvis hadde hestene løpt ned gjerdet og kommet seg ut av innhegningen. Det er en dyrekontroll ( animal society) her i byen som heter the humane society, og noen hadde tydeligvis ringt de slik at de hadde fått jaget hestene inn i en av innhegningene. Når jeg kom var altså alle hestene samlet på ett sted, og slik skal det ikke være. Siden de driver med oppdrett er jo ikke hingstene kastrert og det var derfor fare for slosskamp mellom de. Så alle hingstene, hoppene og føllene var i samme innhegning. I tillegg hadde en av hestene skadet seg og det så veldig ille ut. Hele baksiden og halen var full av blod, en stor bit av huden hang ned og det stakk noe som lignet på en tjukk grein ut av såret. Oppdraget for kvelden ble altså å få separert den skadede hesten fra de andre. Måtte jage de rundt med hunder og firehjuling og vi fikk heldigvis fikset det til slutt. 

Larry tok med seg hesten til dyrlegen i dag og hesten får behandling. Hun står i en egen innhegning akkurat nå slik at vi har henne under oppsyn, men tror alt skal gå veldig veldig bra!

Kan komme med en gladmelding også sånn helt på slutten. Skal laste over videoene mine fra oktober nå så satser vi på at det blir en ny video ganske snart! Får nok ikke til til å redigere så mye i dag, er nemlig bursdagen til Ashley så Julia har bakt kladdkake og Ryan har kjøpt inn slik at vi kan lage root beer float, typisk amerikansk.  Har forresten to venner som heter Ashley så skjønner at det kan bli forvirrende hehe. På bildet under har dere Ashley Chiasson til venstre og Ashley Wagner til høyre ( som har bursdag i dag)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits