Amerikas nye president

Etter valget

Har jo ikke sagt noe om valget enda. Jeg hadde noen venner på besøk og vi lagde pannekaker mens valget var på TV. Varte jo i en evighet så når de dro hjem klokken 10 var det fortsatt veldig åpent om hvem som kunne vinne. Prøvde å holde meg våken for å se resultatet, men la meg klokken ett og de hadde ikke resultatet før i to-tre tiden. Ble helt ærlig ikke så veldig overrasket over resultatet, bor jo tross alt i en stat som stemmer på Trump,slik som alle statene rundt oss også gjør. Dagen etter valget hørte jeg deler av talen til Trump på radio, og så video i american history klassen min.

Jeg har sett mange Facebook statuser, bilder på Instagram, Snapchat osv om hvor gærne amerikanerne er som kan stemme på Trump. Det er faktisk ganske mye vanskeligere å sette seg inn i den situasjonen når man er her nede. Kanskje spesielt siden jeg er omringer av Trump supportere. Har spurt flere av vennene mine om hva de tenker og de fleste sier det samme, de vil ikke ha Trump men de vil hvertfall ikke ha Hillary. Vet ikke om det er nyhetsbildet i Norge det er noe galt med, fordi her sier de så mye dårlig om Clinton som jeg aldri har hørt før.

Uansett, det amerikanske folket har talt og de vil ha Donald Trump som president. Var jo likevel en knepen seier så er forståelig at det er en del folk som er imot han og derfor en del protester. Det er ingenting å gjøre med det nå.

Har lest at han vil fjerne J1 visumet og det er jo det jeg bruker. Trenger heldigvis ikke å bekymre meg for å bli kastet ut likevel fordi om det blir noe av så er det ikke før om noen år. Kan være dette bare er tull også, skal ikke tro på alt man leser på internettet. Jaja Trump er president og jeg satser på at jeg får bli her i 6 mnd til:)

Én kommentar

Per Lottrup

16.11.2016 kl.07:27

Hei. Håper du har det bra over there.

Det er tragisk på så mange vis med Trump, han hadde aldri blitt valg uten FBIs hjelp. han vinner med 400.000 stemmer mindre end Clinton og det er igjen unner 1%s majoritet. California er ikke ferdig talt og det er Clintons stemmer.

Når så bare halv parten av USAs befolking stemmer, så kan man undres på hva de tenker og mener de som ikke stemmer er de for eller imot Trump?

Tiden får vis, han skal iallefall dempe sig mht temperament, han har verdens største selvtillit og det er jeg ikke sikker på er et aktivum. Tror det vil være smart å lytte noe mer.

Med cv'n til Trump hadde han aldri i verden fått jobb hos Walmart og nå er han USAs presdient.

Skriv en ny kommentar

Nora Linnea Nordbæk

Nora Linnea Nordbæk

17, Frogn

Hei! Jeg er utvekslingselev i Nebraska året 2016/2017!

Kategorier

Arkiv

hits